Om os

Vi skifter firma navn til Badeposen.dk

Det giver mange udfordringer og det tager tid at få en ehvervskonto oprettet.

Du har stadigvæk mulighed for at bestille dine produkter og vi sender med DAO idag.

MEN 

Bestilling kan derfor kun foretages ved forudgående henvendelse til

Bente på 27 26 84 89 inden.

Hold din gips eller bandage tør under badet

Gipsbeskytterne fra Limbo products, er den bedste produkt på markedet, når det gælder om at holde gips og bandager tørre under badning.
Der er tale om et meget holdbart produkt i meget høj kvalitet - det garanterer vi.

Beskytteren giver dig tryghed, så du kan roligt benytte brusebad, badekar eller svømmehaller, uden at bekymre dig om gipsen holder sig tør. 

Det er vigtigt at du checker at omkredsen på overarmen eller låret svarer til den størrelse i cm. du bestiller. Det er Din garenti for 100% vandtæt beskyttelse.

E du i tvivl om størrelsen ring da altid til vores kundeservice på tlf: 2726 8489

 

Se mere på vores Facebook side Gipspå.dk https://www.facebook.com/Gipsp%C3%A5dk-1489127547965623/

 

Om gipsbeskytteren

Gipsbeskyttere fremstilles i mange forskellige modeller og størrelser fra str. 2 år og opefter - til arme, ben, hænder, knæ, albuer osv. Den er fremstillet i kraftig PVC og en bred neopren-kant sikrer at beskytteren slutter helt tæt til huden. Beskytteren kan maskinvaskes og genanvendes hvis uheldet skulle være ude en anden gang.

Produktet stammer fra England Limbo products, hvor de årlige sælger 300.000 stk. De sælger til rigtig mange lande, men har aldrig solgt til scandinavien.

Om GipsPå

Hos GipsPå ved vi at hurtig levering betyder rigtig meget for vores kunder vi tilstræber derfor at leverer med dags varsel. Bestil inden kl. 12.30 i hverdagen og vi sender samme dag med GLS, som afleverer din gipsbeskytter næste dag i din postkasse eller i nærmeste pakkeshop.

Har du yderligere spørgsmål, kan Bente kontaktes på tlf: 2726 8489 - også aften og weekend.


Med venlig hilsen

Bente Jensen.
Gipspå.dk  Badeposen.dk Aps

 

Info omkring producenten

Om Speciale Technology
Speciale Technology Products Ltd blev dannet i 1994 af en gruppe af tekniske, finans fagfolk og ledende tekniske ledere, der forlod deres job i elektronik-og edb-industrien i det sydlige England for at starte det nye selskab.

De installerede deres oprindelige design og produktionsfacilitet i Hampshire og det første produkt, der førte fra gruppen var limbo Waterproof Protector.

Det skete i slutningen af 1994 med en betydelig deltagelse fra Southampton General Hospital i England, der har hjulpet med brugerdata og teste produktet. Siden da produktet har udviklet sig og er blevet raffineret til, hvad vi har i dag: Modeller der passer til alle menneskelige lemmer skade situationer, hvor voksne eller børn kræver bandager, forbindinger eller afstøbninger skal beskyttes mod vand.

I dag er virksomheden indtager en fabrik og kontorer nær Chichester i West Sussex, og deres udvidede produkt linje har vundet verdensomspændende anerkendelse. Det LIMBO er markedsleder i Storbritannien, der bruges af patienter på over 700 britiske hospitaler og klinikker. Produktet er også eksporteres over hele Europa og andre vigtige lande i udlandet.Det siger brugerne/køberne af bandagen:

 

Denne besked er fra Facebook d. 11/7-2016, fra Henriette Carlsen Øtker Vejlby.

Vi er super vilde med dette produkt
Hurra hurra hurra, kan varmt anbefales.
Også selvom størrelsen var til den store side, 1/2 cm mindre end det anbefales. 1000 tak for at redde nogle aktivitets muligheder.

 

5 stjerne

Vores dreng brækkede sin arm bedst som vi havde lejet i sommerhus i rønbjerg feriecenter. Vi bestilte en gips beskytter ...her fra. Vi er SÅ imponeret over hvor fantastisk den har været. Den holdte gipsen HELT tør, trods dykken og vandrutshebaner.


Kundeservice

Har du spørgsmål, er du altid også velkommen til at ringe til os på: Tlf. 27 26 84 89 - også aften og weekender